E-mail Exchange server

Beveiliging en betrouwbaarheid

Exchange Online helpt uw informatie te beschermen met geavanceerde mogelijkheden. Anti-malware- en anti-spamfilters beveiligen uw postvakken. Functies ter voorkoming van gegevensverlies verhinderen dat gebruikers per ongeluk vertrouwelijke informatie naar onbevoegde personen verzenden. Redundante servers, eersteklas noodherstelmogelijkheden en een team van beveiligingsexperts over de hele wereld bewaken Exchange Online dag en nacht om uw gegevens te beschermen. En met een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en een SLA met financiële garantie kunt u ervan op aan dat uw e-mail altijd werkt.
 
 

Gemakkelijk te gebruiken en beheren

Het is gemakkelijker dan ooit om uw gebruikers te laten werken met bedrijfs-e-mail om productief te blijven. Automatische patches besparen u tijd en moeite bij het beheren van uw systeem. Geef uw gebruikers een In-place archief, zodat ze al hun belangrijke gegevens op één plaats kunnen houden. En bied ze overal toegang tot e-mail, de agenda en contactpersonen bij alle browsers en apparaten. Integratie met Outlook betekent dat ze een vertrouwde, uitgebreide e-mailervaring hebben met offlinetoegang.

Sea & Seo

SEA
(Search Engine Advertising), of zoekmachine advertenties, zorgt voor meer websitebezoekers via de advertenties. Bij SEA draait alles om doelgerichte campagnes. Met de juiste zoektermen en het juiste budget, bereikt u het juiste doelpubliek.
Dankzij pakkend geschreven advertentieteksten gaat de doorklikratio de hoogte in. U stelt zelf het budget in en bepaalt exact hoeveel u per maand spendeert.

SEO
(Search Engine Optimization), of zoekmachine optimalisatie, zorgt voor een betere zichtbaarheid in de organische resultaten.
de techniek om een website hoger te laten scoren bij zoekmachines
De score van een website in de zoekresultaten hangt voornamelijk af van twee factoren: autoriteit en copywriting.
Zoekmachines meten die ‘autoriteit’ aan de hand van het aantal inkomende links van andere websites. De ranking in de zoekmachineresultaten is dus grotendeels afhankelijk van de belangrijkheid van de website. Verder moeten web-teksten niet alleen bezoekers verleiden, maar ook Google kunnen bekoren.
Zoekmachine optimalisatie (SEO) gebeurt op drie fronten:

  • relevante, vaak aangepaste inhoud
  • technische optimalisatie van de code
  • veel en de juiste links naar je website

Gevonden worden op Google ??

Iedereen wil op de eerste pagina staan van Google - Yahoo - Bing - Ask - Alta Vista - All the Web - Webcrawler enz.
Intussen zijn er miljoenen websites online en is het vaak zoeken naar een speld in een hooiberg.
Onze taak is er voor te zorgen dat u, zeker in een veel voorkomende bedrijfstak, de eerste pagina haalt op Google.
De juiste woordkeuze en de juiste tekst zijn hiervoor van cruciaal belang.

Hierna letten wij o.a. op:

  • Bedrijfsstructuur
  • Concurrentie
  • Potentiële klanten

Wij krijgen hierdoor een goed beeld van uw bedrijf en doelgroep.
Pc-matic bvba zit met u aan tafel om na te gaan in welke mate een eerste pagina op Google voor u een realiteit kan worden.
Opgelet er is NOOIT garantie dat je op de 1 ste pagina kan komen, er zijn heel veel leveranciers die dit beloven maar dat kan niet.