Online communicatie is de snelst veranderende tak binnen de communicatiewereld. Digitaal converseren gaat niet meer uitsluitend via een corporate website. Sterke digitale communicatie gebeurt op verschillende platformen (eigen webstek, sociale media, interne communicatie) en dit zowel op traditionele computers als mobiele toestellen.

We ontwerpen een website vanuit uw huisstijl en werken een sitemap uit met de strategische doelstellingen in het achterhoofd. We zorgen dat uw website vlot werkt in alle belangrijke browsers Vb Internet Explorer, Chrome , Firefox, enz.). Omdat men steeds vaker mobiel surft, ontwerpen we immers ook een mobiele variant van uw website. Zo behouden we een goede surfervaring op een Ipad of Iphone enz ...

E-webtools zal voor u een stijlvol webdesign maken dat uw bezoeker een positieve eerste indruk geeft van uw website. Uw bezoeker zal uw website niet meteen verlaten maar hij zal geïnteresserd zijn om ook de rest van uw website te bekijken.

Het doel van jouw online communicatie. Een site hoeft niet noodzakelijk uitgebreid te zijn, maar gebruiksvriendelijk, vindbaar, duidelijk, volledig en visueel aantrekkelijk. Statische site zijn al lang voorbij en zijn makkelijke updates of aanpassingen een luxe .

 

Restyling van uw website

Een restyling is een vernieuwing van uw website, waarbij de inhoud meestal hetzelfde blijft. Meestal gebeurt er een restyling met een vernieuwing van de huisstijl, lay-out, enz..

U heeft een website voor uw onderneming, maar u wil deze in een nieuw kleedje of extra functies inbouwen ?
Wij zorgen voor een nieuw ontwerp of passen het bestaande ontwerp aan op basis van uw wensen.


E-webtools is de specialist in het restylen van uw website. Als bedrijf beschikt u over een huisstijl zodat klanten gemakkelijk uw website, e-mailings herkennen. Een restyling van uw website hoeft niet te betekenen dat uw gehele huisstijl dient te wijzigen. U kan aan uw website ook aanpassingen laten uitvoeren die u op termijn geld doen besparen.

Daarna gaan we ook kijken naar de programmeer code die in uw site is opgenomen. Werkt de site snel genoeg, werken alle functionaliteiten zonder fouten, ... Onze ervaren programmeurs zorgen ervoor dat uw website een gebruikerservaring aflevert die zijn gelijke niet kent.

Webdesign: het oog wil ook wat.
Daar wij van mening zijn dat een website na een tijd visueel veroudert, doen we een voorstel om telken na +-3 jaar alles te bekijken voor u.